Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La iniciativa “Let’s Clean Up Europe!” arriba a Tiana

La nova edició del voluntariat ambiental ”Let’s Clean Up Europe!” arriba a Tiana. L’acció s’emmarca en una operació de neteja de bosc i recollida de residus a la zona de Les Costes aquest dissabte 7 de maig a les 10:30 h.

Es tracta d’una zona on s’han detectat abocaments il·legals, que des de fa anys s’han acumulat formant un riu de residus que es concentra en quatre o cinc punts principals. De fet, el passat 27 d’abril, els ajuntaments de Tiana, Montgat i Badalona es van reunir amb l’objectiu de treballar conjuntament per posar fi als abocaments, ja que el terreny forma part del terme municipal de Tiana, però els accessos es donen per Montgat i Badalona.

La iniciativa “Let’s Clean Up Europe!” és una acció comuna a tot Europa per conscienciar a la ciutadania sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests. Així doncs, l’objectiu d’aquesta activitat és, per una banda, estendre la conscienciació sobre la problemàtica de l’abocament il·legal entre els veïns i veïnes dels tres municipis; i per l’altra banda, fomentar la participació activa en la neteja d’espais naturals.