Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La “Kastanienfest” del poble

La segona edició de la “Kastanienfest”, que s’ha fet aquest dilluns al parc dels Teletubbies, ha sigut una oportunitat per a diverses institucions del poble de recaptar diners per a les seves causes, com el Cau Roger de Flor o els Diables de Tiana. A més, el concert dels ADT en acústic ha estat un gran reclam pels assistents perquè ha creat un ambient molt familiar i agradable. El púlic estava molt content amb l’actuació.

 

Pla general kastanienfest

La vetllada ha començat a dos quarts de deu, amb unes quantes familes sopant a les taules que s’havien disposat al centre de la plaça: ambient molt tranquil, les parades de castanyes, botifarra i cervesa artesana començaven la nit amb calma.

Quan cap a un quart d’onze els ADT en acústic han començat a tocar, ha aparegut més gent que poc a poc ha anat omplint la plaça. A quarts d’una hi havia unes 150 persones ballant al ritme de la batalla de DJ’s.

IMG_4381

Les noies més grans del Cau han decidit vendre canstanyes i panellets per recaptar fons per a les seves activitats i les de la seva institució. Han venut per la voluntat un bon grapat de castanyes i panallets.

 

 

IMG_4376

Les joves venedores s’han mostrat molt contentes amb l’èxit que han tingut, tant elles com els Diables:

 

A la “Kastanienfest” també s’ha pogut sopar botifarra i pa amb tomàquet a preus populars.