Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La línia B29 millorarà la freqüència de pas de 15 a 12 minuts

Més freqüència de pas, més capacitat de viatgers i 56 nous autobusos híbrids i elèctrics. Aquest dimecres 13 de febrer, a Badalona, l’alcalde de la ciutat, Álex Pastor, i el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’AMB, Antoni Poveda, han presentat les novetats de les línies d’autobús del Barcelonès Nord, capitanejades per TUSGSAL.

Foto: AMB.
Foto: AMB.

Pel que fa a la línia que va del Poliesportiu de Tiana fins a Montigalà, la B29, s’incrementa la seva freqüència de pas, passant dels 15 minuts actuals a 12. El mateix es farà amb la línia B24.

Per altra banda, la línia B30, que connecta Santa Coloma de Gramenet amb el barri de La Virreina, desapareixerà i la substituirà la nova línia de Metrobús M30. Això suposa una millora del servei que permetrà reduir la freqüència de pas dels 12 als 10 minuts, i incorporarà al servei 3 vehicles més, passant de 13 a 16 vehicles en la línia.

Així doncs, també s’incorporaran 56 nous vehicles híbrids i elèctrics que permetran millorar el servei i assegurar que, a partir de la segona quinzena de febrer, el 26% dels autobusos de TUSGSAL siguin híbrids. A més a més, el servei de Nitbus tindrà 12 vehicles elèctrics nous.