Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Llar de Persones Grans no comprarà Loteria del “Gordo” aquest Nadal

La junta de la Llar de Persones Grans ha anunciat que, per primera vegada en molts amys, no comprarà Loteria Nacional -la del “Gordo”- aquest Nadal. El número, que ja estava reservat des de feia mesos, ha estat anul·lat per l’entitat tianenca aquesta setmana després dels episodis de violència policial que es van donar durant la jornada del referèndum de l’1 d’octubre. En el seu lloc, aquest any jugaran la Grossa. Així ho explica Josep Maria Tòffoli, vicepresident de la Llar:

 

En Josep i la Pilar, dos usuaris de la Llar, han expressat la seva conformitat amb la decisió i afirmen que els esdeveniments de diumenge van causar impacte en la resta d’usuaris. Així s’han expressat:

 

La participació a la Grossa canviarà la manera en què normalment han comprat els dècims. Fins ara, la Llar invertia 2.000 euros en un sol número del “Gordo”. Amb La Grossa, però, això ja no serà possible ja que cada número compta només amb 80 dècims de 5 euros: en total, 400 euros. El que faran aquesta vegada, doncs, serà fer participacions d’1 euro en 5 números diferents per usuari.