Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Mostra Literària arriba a la 40a edició

L’Ajuntament de Tiana ja ha publicat les bases de la quarantena edició de la Mostra Literària. Per participar, només cal ser major de 6 anys, residir a Tiana o bé estudiar en una de les escoles del municipi, encara que no s’estigui empadronat.

La Mostra Literària està formada per 5 categories segons les franges d’edat. Són: la categoria A (6 a 8 anys), la B (9 a 11), la C (12 a 14), la D (15 a 18) i la E (a partir de 19 anys). Els grups es classifiquen tenint en compte l’edat de l’autor o autora abans del 30 d’abril del 2023.

En tots els grups hi haurà la modalitat de poesia i prosa. Els escrits s’han de presentar abans del 26 d’abril a través de l’adreça electrònica tiana.mliteraria@tiana.cat, indicant a l’assumpte “Mostra literària de Tiana 2023”, i en el cos del missatge Títol, pseudònim, grup (A, B, C, D o E) i la modalitat (prosa o poesia).

A més, en el mateix correu s’ha d’adjuntar un document que reculli el nom, cognoms, adreça, telèfon de l’autor o autora, data de naixement, correu electrònic i fotocòpia del DNI o document anàleg.

Els membres del jurat seran persones vinculades al món literari de Tiana. Les obres guanyadores es donaran a conèixer el 18 de juny durant l’acte de celebració dels 25 anys de la Biblioteca Can Baratau. Només el primer i segon de cada grup i modalitat de la fase local passaran a la fase comarcal del Maresme.

Els premis dels grups A, B i C en les dues modalitats constaran de vals regal. En els dos primers casos equivalen a 60 euros pel primer premiat i 30 pel segon. En el cas del C, 75 i 35 respectivament. Els grups D i E rebran un premi en metàl·lic de 150 i 75 euros en el cas del D i 200 euros i 100 en el cas de l’E.