Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La nova botiga de la Yeho obrirà el 4 de setembre

Falten menys de dues setmanes perquè comenci la nova etapa de l’Espai Ecològic, la botiga de la Yeho, que es trasllada a un nou local a la cantonada d’Anselm Clavé amb La Pau, al bell mig de Tiana. El nou local obrirà les seves portes dilluns 4 de setembre, a les 9h del matí.

Aquests són, doncs, els darrers dies de l’antic local d’Espai Ecològic, a Isaac Albéniz, que tancarà definitivament aquest dissabte 26. La setmana següent faran el trasllat de tots els productes al nou local, per tal de poder obrir el dia 4 des de primera hora.

Tot plegat vol dir que la Yeho no ha fet ni farà un sol dia de vacances aquest estiu. Però a ella, assegura, això no li importa especialment:

 

Al nou local, el més gros ja està enllestit: la instal.lació elèctrica feta, tot pintat i la feina de paletes també acabada. Ara queda acabar d’instal.lar-hi alguns mobles, entre ells les pretatgeries on hi haurà el gènere, així com les taules i cadires del bar-taller de cuina, al qual s’hi entrarà per Anselm Clavé. A més d’habilitar aquesta porta, que estava tapiada, també s’han obert finestres noves en espais que les tenien tapades, tant a Anselm Clavé com a La Pau.

La Yeho ha optat per contractar treballadors de Tiana per a la rehabilitació del nou local,  i està molt satisfeta de la professionalitat que ha vist en tots ells:

 

Tal com informava La Local-Ràdio Tiana el mes de maig, el nou Espai Ecològic seguirà tenint la part de botiga que té actualment, més un espai on es faran tallers i classes obertes de cuina, sempre relacionada amb el món de la nutrició ecològica. També hi haurà un petit bar on es podran prendre sucs, infusions o tes que la Yeho ven a l’Espai Ecològic, a més de rebosteria i dolços vegans, sense gluten o sense sucre. Del bar s’encarregarà la Silvana Fernández, una persona molt propera a la Yeho i que va portar molts anys el Tiriti.

Justament per aquest novetat del bar, l’horari canviarà i, a partir del dia 4, l’Espai Ecològic obrirà a les 9 del matí enlloc de les 10h:

 

Més endavant, la Yeho assegura que farà una inauguració del nou local. Ara, però, l’energia l’ha de concentrar en el més imortant: la nova etapa professional que està a punt d’engegar.