Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Victor Blaya: “Torno amb les piles ben carregades”

Tornar sempre és important i més quan ho fas a un club com el Futsal Tiana d’on “oficialment no has marxat”. És el que li passa a Víctor Blaya després d’estar tres anys fora de l’equip, lluny del càrrec de màxim responsable. El primer dels tres anys el va passar sent l’ombra de qui fou entrenador del club, Jordi Victor Zarraluki. El segon, a les categories inferiors i el darrer ha estat vinculat a l’equip femení. Ara, Blaya torna amb ganes i afirma que està content de tornar:

 

No va costar gaire convèncer l’exentrenador de tornar. Tot al contrari, després d’un any amb l’equip femení, Blaya tenia ganes de tornar, per això tot va anar rodat. Entrenarà un equip campió de lliga, que té ganes de demostrar que val molt. A més, es trobarà amb els deures fets perquè la plantilla ja està tancada:

 

Una plantilla que ja ens avançava Antonio Bravo, coordinador de l’entitat, que serà àmplia. Es va fer expressament per poder afrontar un any llarg i dur, tal com explica el nou entrenador:

 

Amb el canvi d’entrenador l’entitat espera no canviar la seva dinàmica, i poder continuar aspirant a tot. Aquest any estan vius en 4 competicions, un nivell molt alt per a un equip amateur. L’objecitu el marca el dia a dia, però no amaguen que es vol lluitar per tot.

 

El primer pas cap a aquests objectius serà el proper 16 de setembre, quan disputaran la Supercopa de Catalunya.