Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Pastoral: la primera passejada musical improvisada

Una de les novetats de la Festa Major Petita tindrà lloc dissabte de la mà del grup musical Bandabòlit. Els músics que el formen han preparat La Pastoral. Es tracta de la primera passejada musical a l’aire lliure. Aquesta cercavila començarà a les 12.30h a la Plaça de la Vila i acabarà a El Rocar. Bandabòlit ha escollit aquest espai per un motiu ben clar, ens ho ha explicat un dels membres de la banda, Joaquim Ausejo.

El Rocar: on acaba La Pastoral
El Rocar: on acaba La Pastoral

 

La música serà l’eix vertebrador d’aquesta activitat però també ho podran ser els silencis o els diferents sons que proporcioni la pròpia natura. A més, des del grup expliquen que la idea està preparada però l’estructura musical no: la improvisació en serà una part important. És per això que tothom qui ho vulgui, tingui l’edat que tingui, es podrà enganxar a la passejada allà on la trobi.

Imatge d'un assaig de Bandabòlit
Imatge d’un assaig de Bandabòlit

 

Bandabòlit, tot i ser una banda força nova al poble, ja ha participat a diverses activitats al poble. Els seus membres tenen la intenció de convertir La Pastoral en una part consolidada del programa de la Festa Major de Sant Antoni.