Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es prepara pel Tast

Aquest dimecres, la Plaça de la Vila ja dóna pistes del que passarà aquest cap de setmana al poble. L’Ajuntament ha començat a preparar les parades que acolliran un dels esdeveniments més importants que viu el municipi durant els últims anys: el Tast Tiana.

Aquest espai central i alguns dels carrers del voltant estaran ocupats per restaurants, cellers i, també, per alguns comerços. En total, 13 restauradors del Maresme i el Vallès Oriental i 8 cellers de la comarca traslladaran els seus productes a peu de carrer. Serà una nova oportunitat per degustar les especialitats gastronòmiques del nostre voltant, com els cargols picants, el rigatoni al pesto vermell amb tomàquets secs, els canelons de carn rostida amb beixamel de tòfona, els pèsols de l’hort a la catalana, el coll de xai rostit amb compota de ceba confitada o makis a la catalana de col i carn picada. Hem volgut saber què estan preparant, per exemple, a Can Roca i a Alta Alella. Ens ho han explicat Esther Sicras i Josep Maria Pujol Busquets.

 

Entre tots aquests plats, hi haurà una gran representació local amb restaurants com el Club Casino de Tiana, L’Avi Mingo, el Tirati Tiriti, El Casal, Can Roca, la Pastisseria Aixelà, el Forn Solà o, com a novetat, La Caseta. El mateix passarà a l’hora de provar vins, molts seran de la pròpia localitat: els d’Alta Alella, Parxet o el Celler Joaquim Batlle. Tots aquests professionals també es preparen, i és que el Tast Tiana comporta molta feina per a ells. N’han parlat Esther Sicras, de Can Roca, i Josep Maria Pujol Busquets d’Alta Alella.

 

Podrem tastar, però, productes de poblacions veïnes com Alella o Sant Fost de Campsentelles, gràcies a la Masia Can Cabús, Alella Vinícola o el restaurant Mas Corts, entre d’altres.

 

Carme Ruscalleda apadrina el Tast Tiana

Aquesta és la 6a edició del Tast i la segona que se celebrarà a la Plaça de la Vila. Tornarà a ser el plat fort de la Festa Major Petita. El primer dia serà divendres 13 de juny i tindrà una visita molt especial: la xef Carme Ruscalleda apadrinarà la mostra gastronòmica. Aquesta maresmenca farà el pregó inaugural a les 19.00h.

 

El Tast 2.0

Els organitzadors del Tast Tiana també han preparat una campanya de comunicació a través de les xarxes socials. Així doncs, podeu consultar tota la informació al facebook Tast Tiana o al twitter @2014TAST.