Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ràdio Tiana baixa al Tast

Els restaurants i cellers no seran els únics que posaran parada a la plaça de la vila. Ràdio Tiana, aquest cap de setmana, també baixa al Tast per explicar, des de ben a prop, la mostra gastronòmica i la Festa Major Petita. És per això que, l’emissora parlarà amb els protagonistes de les dues celebracions: restauradors, enòlegs, entitats culturals i representants de l’Ajuntament.

Ràdio Tiana tindrà parada a la plaça de la vila
Ràdio Tiana tindrà parada a la plaça de la vila

 

Programació especial Tast Tiana i Festa Major Petita

Ràdio Tiana tindrà parada al Tast els tres dies que dura la mostra: divendres, dissabte i diumenge. Des de la plaça farà un programa en directe que començarà, cada dia, a les 19h i acabarà a les 21h. Aquest es podrà escoltar a través del 107.2 FM o des dels altaveus de la plaça. A més, el divendres, transmetrà el pregó de la xef Carme Ruscalleda i les autoritats de l’Ajuntament. Aquest programa especial és la oportunitat de viure el Tast, des de la ràdio, durant dues hores cada dia.

 

Les repeticions dels programes

Els tianencs que entre les 19h i les 21h estiguin de Festa Major o comprant tiquets pel Tast, podran escoltar el programa en els horaris de repetició. Divendres, dissabte i diumenge hi haurà remissions a la nit, entre les 23h i la 1h; dissabte, diumenge i dilluns al matí, entre les 9h i les 11h; dissabte, diumenge i dilluns al migdia, entre les 13h i les 15h.

 

Els millors moments del Tast Tiana

El dilluns dia 16 de juny, a més, Ràdio Tiana els oferirà un programa amb els millors moments de tots aquests especials, serà just després de la Rematada: entre les 21h i les 23h. Les repeticions d’aquest resum seran dimarts entre les 7h i les 9h i entre les 13h i les 15h.

A més, des del web La Local, l’equip de l’emissora, penjarà aquests continguts sencers perquè els que ho prefereixin ho puguin recuperar o descarregar des de la xarxa.