Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Penya Barcelonista de Tiana organitza el seu primer torneig de pàdel

La Penya Barcelonista de Tiana ha organitzat aquest dissabte 14 de gener el seu primer torneig de pàdel a la Riera Pàdel de Montgat. 16 parelles van competir en un format de lligueta que incloïa quarts, semis i final; amb trofeus i premis per a totes les categories.

A l’entrega de premis van participar l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, i l’Esther Torrecilla, exfutbolista del Barça. Torrecilla va guanyar la Copa de la Reina l’any 1994, el primer títol oficial de la història del Barça femení.

El torneig va acabar amb una fi de festa capitanejat pel DJ Isidre.

Des de la Junta manifesten la seva alegria pel resultat i per la bona rebuda que ha tingut el seu primer torneig i asseguren que l’any que ve hi haurà una segona edició.

Segons explica el seu president, en Carles Campos, els propers objectius de la Penya són organitzar una calçotada pels socis i sòcies i programar una xerrada pel 4 de febrer amb la participació de Xavi Gamper, net de Joan Gamper, fundador del Barça.

Ara com ara, la Penya està ubicada a la Sala Sant Jordi del Casal de Tiana, on ofereixen els partits del Barça en una gran pantalla que tenen en el local. En el darrer partit contra el Reial Madrid van aconseguir omplir la sala.