Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La periodista Maria Xinxó presenta el seu llibre “Jo també porto el llaç groc” aquest diumenge

La periodista Maria Xinxó és l’autora del llibre “Jo també porto el llaç groc. 100 raons per exhibir el símbol de la llibertat” i vindrà aquest diumenge 18 de novembre a la Sala d’Exposicions del Casal per presentar-lo al públic tianenc. La mateixa autora explica de què tracta:

 

L’acte, organitzat per Junts Tiana, el presentarà el seu portaveu, Isaac Salvatierra, i tindrà com a ponent convidat a un dels 100 testimonis que la Maria Xinxó recull al seu llibre. Es tracta d’en Roger Español, ferit a l’ull per una pilota de goma el dia del 1-O.

Per aconseguir arribar a la xifra de 100 relats, tal com explica la periodista, va fer molt treball de camp recorrent diferents pobles de Catalunya per trobar diferents perfils de persones anònimes que havien decidit dur el llaç groc:

 

Aquests perfils estan combinats amb els de personalitats més reconegudes com el propi Roger Español, familiars dels presos, actors o músics. Una de les personalitats que la Maria tenia en ment, l’entrenador de futbol Pep Guardiola, ha acabat essent l’autor del pròleg:

 

Tot aquest treball de recerca, escriptura i publicació va tenir el seu germen en una conversa que va tenir amb el presentador del programa on treballa a RAC1, Islàndia, l’Albert Om:

 

Així doncs, Tiana és una de les parades on la Maria Xinxó presenta el seu llibre. A hores d’ara ja ha rebut les primeres impressions de persones que han llegit “Jo també porto el llaç groc”:

 

La presentació començarà a les 12 del migdia i acabarà amb un vermut típic de diumenge de Cal Toni. El llibre es podrà aconseguir gràcies a Casper Botiga i el mateix diumenge l’autora els signarà.