Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana, Badalona i Santa Coloma organitzen les primeres jornades intermunicipals d’estratègies per aturar les violències masclistes

Els Ajuntaments de Tiana, Badalona i Santa Coloma de Gramenet han treballat en equip per organitzar les primeres jornades intermunicipals d’estratègies per aturar les violències masclistes. Aquest divendres 16 i dissabte 17 de novembre tindran lloc conferències i tallers que giraran al voltant d’aquesta temàtica.

L’Eli Tejero, tècnica de l’Àrea de Servei a les Persones de l’Ajuntament de Tiana, explica com va sorgir aquesta unió entre els tres consistoris:

 

La idea, doncs, va sortir de Badalona a proposta de la Federació de Dones de la ciutat. Ho explica l’Erika Bou, tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Badalona i encarregada de la coordinació inicial entre les 3 poblacions:

 

Un cop que aquesta col·laboració va ésser una realitat, el següent pas va ser veure com es plantejarien aquestes jornades, tal com explica l’Eli Tejero:

 

Els tres municipis van coincidir amb l’enfoc que li volien donar i això va ajudar a coordinar-se i treballar en equip:

 

L’Erika Bou assegura que l’experiència de coordinació i treball en equip entre els 3 consistoris ha sigut molt enriquidora:

 

Santa Coloma serà la ciutat encarregada d’acollir la conferència inaugural del divendres, a dos quarts de sis de la tarda, que tindrà lloc a la Biblioteca Singuerlín. La ponent serà la mexicana Marcela Lagarde, que parlarà de les aliances globals de les dones per a l’eradicació de les violències patriarcals. Així ho explica l’Eli Tejero:

 

Dissabte al matí, de 10 a 12, tindran lloc els tres tallers organitzats, cada un d’ells, per un dels consistoris participants. Els tallers es faran al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN):

 

La tècnica de l’Àrea de Servei a les Persones descriu cada un d’aquests tallers:

 

Per participar en algun dels tres tallers, que es faran de manera simultània, es necessita inscripció prèvia a través de la web de l’Ajuntament de Badalona.