Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Policia Local reparteix les targetes moneder als alumnes amb beca menjador

L’Ajuntament de Tiana ha començat a repartir aquest dimarts les targetes moneder destinades als beneficiaris d’ajuts de menjador escolar. D’aquesta manera, el Departament d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat vol assegurar que els infants poden continuar disposant de l’ajut de menjador, malgrat que les escoles estiguin tancades.

Cada ajuntament estableix el seu propi protocol. En el cas de Tiana, és la Policia Local qui repartirà les targetes moneder a les famílies que tinguin beca de menjador. “Aquests dies, fins que no ha arribat l’ajut hem garantit des del mateix Ajuntament repartint a totes les famílies una compra directa, perquè cap infant es quedés sense cap àpat.”, ha assegurat l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell, via xarxes socials.

Inicialment, aquesta targeta de prepagament s’activarà l’endemà de la recepció amb un import de 40 euros corresponents a 10 dies (4 euros/dia). La Generalitat l’anirà recarregant amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament escolar. Es podrà comprar a tots els establiments d’alimentació del municipi, però no es podrà sortir a comprar fora del municipi on es viu.

El Consell Comarcal del Maresme ha sigut l’encarregat de fer arribar aquestes targetes moneder als diferents ajuntaments de la comarca. En total, 7.800 estudiants del Maresme són beneficiaris d’ajuts de menjador escolar.