Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La ràdio, vista amb ulls d’infant

Els nens i nenes de les colònies en anglès Reporter & English han visitat Ràdio Tiana. Ho han fet per locutar històries i entrevistes que han preparat ells mateixos en grup. Mentre uns locutaven, els altres han aprofitat per omplir un qüestionari relacionat amb Tiana. Per omplir-lo han hagut d’actuar com a autèntics reporters, ja que han preguntat als tianencs les respostes del qüestionari.

Els infants, d’edats compreses entre els 7 i els 14 anys, han baixat caminant des de la casa de La Conreria, on s’allotjen. Durant aquests dies han dut a terme tota mena d’activitats, com ara banyar-se a la piscina o realitzar esports d’aigua a la platja de Badalona, com ara vela o bodyboard. L’Abril Jaén, ha explicat per què les colònies s’anomenen “Reporter & English”, que traduït significa  “Reporters i anglès”:

 

En Miquel Gutiérrez ha explicat a La Local per què s’ha apuntat a aquestes colònies:

 

També ha afegit que li agradaria ser periodista:

 

Altres, com l’Eloi Honorato, prefereixen la part electrònica de la ràdio i es decanten cap a l’ofici de tècnic.

Els nens han expressat que una de les coses que més els ha agradat ha estat la taula de so, perquè se l’imaginaven més petita i amb menys botons. També han destacat el fet “d’expressar-se amb llibertat sense que la gent et vegi”, experiència que han qualificat de “sensació extranya”.

A la casa de La Conreria també hi ha altres grups, com ara els nens i nenes de les colònies de Harry potter o els de Multiesports

Les colònies  de Reporter & English s’acaben el proper diumenge.