Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La rebuda de la Flama del Canigó marcarà l’inici de la revetlla de Sant Joan a Tiana

S’acosta Sant Joan i, amb ell, la rebuda de la Flama del Canigó. La matinada del 22 al 23 de juny, un grup de voluntaris la distribueixen des del cim d’aquesta muntanya del Pirineu català arreu dels Països Catalans, amb l’objectiu d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan.

Un any més, Tiana serà una de les poblacions que rebrà aquesta flama. L’acte tindrà lloc el diumenge a les sis de la tarda i consistirà en una cercavila des de la Plaça de la Vila fins al Parc de l’antic camp de futbol, on tindrà lloc l’acte central i el berenar de la tradicional coca. El recorregut passarà pels carrers Lola Anglada, Passatge Sant Cebrià, Isaac Albéniz, La Pau i Matas, finalitzant a la pista del parc.

Servei especial de neteja

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan i per tal d’evitar incendis, l’Ajuntament de Tiana ha reforçat tant el servei de neteja de la via pública com les mesures durant la nit de Sant Joan. Cal tenir en compte que no es poden llançar petards a menys de 500 metres de les zones forestals i no es poden fer fogueres enlloc sense tenir l’autorització. El permís s’ha de demanar a la Generalitat.

Pel que fa a la neteja, Medi Ambient ha desbrossat tots els solars públics i privats del tramat urbà, així com les zones limítrofes. A més, es buidaran el 100% dels contenidors de paper i cartó perquè durant la revetlla estiguin el màxim de buits possibles per evitar incendis. Hi haurà servei especial de neteja a parcs i jardins diumenge al matí, sobretot aquells que tenen jocs infantils.

Pel dia 24 s’ha previst un reforç amb 2 escombradores, el servei de recollida d’abandonaments i el servei d’escombrada manual amb 4 operaris.