Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pòdcast en directe, manifest i debat-vermut pel Dia de l’Orgull LGTBI a Tiana

Les humoristes Ana Polo i Maria Rovira (Oye Sherman) obriran els actes pel Dia de l’Orgull LGTBI a Tiana amb la gravació en directe del seu pòdcast “Oye Polo” a la Sala Albéniz. Serà aquest dimecres 26 de juny a dos quarts de vuit de la tarda. Última hora: Ajornat el pòdcast en directe per causes sobrevingudes. Pròximament s’anunciarà la nova data.

L’acte institucional es farà el diumenge 30 de juny a les dotze del migdia al pati del Casal i, a banda de la lectura del manifest per part de la tianenca Alba Giró, es farà un debat-vermut amb diferents generacions de tianencs i tianenques que explicaran com és sortir de l’armari en un poble. Ens ho detalla l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra:

 

El batlle afegeix que enguany han volgut ressaltar el concepte d’orgull, tal com es mostra en el cartell dissenyat per la tianenca Gemma Codina. Tal com ell mateix explica, des que l’agrupació d’electors està al capdavant de l’Ajuntament, l’acte institucional es fa al pati del Casal amb l’objectiu de “posar en valor l’orgull i visibilitzar-lo fent-ho en un espai cèntric”.