Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La residència Sant Cebrià té dificultats econòmiques

La residència de gent gran de Tiana té dificultats per cobrir les seves places privades. És per això que el ple d’abril ha aprovat una sèrie de descomptes per als seus usuaris. Aquest centre, de titularitat municipal, compte, a més, amb 30 places concertades. Aquestes han patit diverses retallades per part de la Generalitat. Per aquest motiu, l’empresa concessionària del centre, Brofar, ha demanat ajuda a l’Ajuntament per equilibrar la situació econòmica.

Els regidors de Convergència i Unió demanen a l’equip de govern que es faci càrrec i que controli l’economia de Sant Cebrià. El portaveu del grup, Enric Nolis, ha dit que l’estat d’aquest centre els preocupa especialment. Esperen que aquests problemes no afectin els usuaris i la part assistencial. Han demanat, un cop més, informació.

 

En resposta a aquest grup de l’oposició, el regidor d’hisenda de Tiana, José Navarro, ha afirmat ser plenament conscient de l’estat de la residència. Navarro ha dit que és un moment complicat però que no es tracta d’una situació límit.

 

L’Ajuntament ha demanat assessorament a la Diputació de Barcelona per equilibrar les finances del centre. El regidor ha explicat que també treballen perquè les places concertades les pugui sol·licitar directament l’empresa concessionària. Es creu que d’aquesta manera l’ajuda podria ser més gran que no pas si el que ho demana és l’administració pública, com passa ara. A més, el regidor d’hisenda assegura que convocarà una reunió amb l’oposició per buscar solucions conjuntament.

Navarro ha recordat que el seu govern ha solucionat els deutes que hi havia amb l’empresa Brofar. En aquest moment, l’Ajuntament estaria pagant al dia les factures a aquest centre.