El Futsal demostra la seva baixada de ritme amb la derrota contra el Prat (4-3)

El partit es presentava com és habitual a les darreres jornades amb un Futsal Tiana que controla la pilota i que falla moltes ocasions. La diferència principal era l’oponent. El Prat ha tingut les idees clares i ha aprofitat les seves opcions al màxim. En les tres ocasions que ha tingut, ha fet els tres gols que han descol·locat als tianencs. En aquell moment els del Baix Llobregat han contemporitzat molt bé el partit i han arribat al descans amb aquest marcador.

A la represa Asensio ha ordenat un canvi radical de l’estructura del joc. Això ha fet que als 4 minuts el Tiana ja hagués remuntat fins al 3-2. Però els locals seguien fent possessions molt llargues i marcant el ritme del partit. Amb un Futsal Tiana al atac ha arribat el 4 a 2, en un penal comès per Oscar. Tot i això els tianencs s’han refet ràpidament i han marcat el 4 a 3.

A falta de 20 segons per acabar el partit encara ha tingut una darrera oportunitat els d’Asensio que no han transformat. Aquest 4-3 situa a Tiana tercer i que fa que el Prat entri a la lluita per la segona plaça de grup.

Baixada considerable del ritme

Fa setmanes que venim dient que el Futsal Tiana no està del tot bé i el mateix entrenador ho reconeixia. L’equip passa per un mal moment de joc i una baixada de ritme. A més la propera setmana juguen contra el Sansur, que aquesta setmana ha guanyat contra l’Esplais.