El Vòlei Tiana guanya al Lloret (3-1) i se situen segones en solitari

Victòria molt important la que ha aconseguit el Vòlei Tiana contra el Lloret. Les de José de la Barrera han fet un molt bon partit contra un dels rivals directes per la segona posició com és el Lloret. En el primer set les coses no han anat tan bé com es podien esperar i han perdut per 24 a 26.

Al mateix temps aquest set ha servit per veure que necessitaven guanyar per aspirar a la segona plaça que dóna opció a jugar les fases d’ascens. En aquell moment les tianenques s’han posat les piles i en els següents tres sets no han donat cap opció a les de la Selva. Els parcials de 25 a 15, 25 a 21 i 25 a 14 així ho demostren. Les tianenques tenien molt clar que per aspirar a més aquesta temporada calia guanyar aquest partit i ho han fet.

Primera derrota dels Monjos

Aquesta jornada no només serà recordada pel canvi del segon classificat, també perquè ha estat la primera derrota del líder, els Monjos. Han caigut contra el Bordils, un dels equips que ja deia José de la Barrera que calia tenir en compte. Amb aquesta derrota, però, no perilla la seva primera posició a la taula.