Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La robòtica i els humanoides obren el nou curs de l’Aula d’Extensió Universitària

Després de les vacances d’estiu ha tornat l’Aula d’Extensió Universitària a Tiana. La segona xerrada del curs, la primera que es fa a la vila, ha anat a càrrec de Josep Amat que ha explicat el futur de la robòtica i els humanoides, una ciència cada cop més avançada però que encara té molt camí per recórrer. Segons Amat, el futur passa per aquesta tecnologia. Escoltem Josep Amat:

 

Segons Josep Amat, a les pel·lícules es dóna “una visió molt allunyada de la realitat”. I és que ell considera que aquesta tecnologia ha d’estar al servei dels humans. També creu que la visió que es dóna al cine dels robots no és tan enfocada al sector serveis com és i serà en la realitat.

 

Nova etapa de l’Aula d’Adults Timó

Aquesta primera xerrada també ha servit per presentar la nova presidenta de l’Escola d’Adults Timó. Es tracta de Beatriu Martínez Parra que pren el relleu de Miquel Palau al capdavant de l’entitat i promet “canvis i ganes de treballar”. El primer d’aquests canvis ha estat que ara ja no es cobra per entrar a aquestes xerrades, com fins ara es feia. Un primer canvi que s’ha pogut notar aquest dijous, i que ha estat molt ben valorada per la nova presidenta:

 

A l’Aula d’Adults hi haurà tot un seguit de xerrades durant els propers mesos. El plat fort, però, arribarà el desembre quan el jutge Santi Vidal visitarà Tiana. És una de les persones que més protagonisme ha tingut en aquests darrers mesos a la política catalana, i serà a la Sala Albéniz. L’objectiu inicial era que obrís les sessions a Tiana però no ha pogut ser, com comenta la mateixa presidenta:

 

Amb la nova junta i davant una trentena de persones s’ha fet aquesta primera xerrada del nou curs. La robòtica i els humanoides han despertat molt d’interès a la Sala Albéniz.