Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Sala Albéniz, escenari del vídeo musical d’Enma Fernández

La sala Albéniz de Tiana ha acollit durant el dia d’avui la gravació del nou vídeo promocional d’Enma Fernández Band. Es tracta d’un octet de vents, contrabaix i bateria liderat pel mateix Fernández, el cantant i pianista del grup.

El seu primer projecte va ser el Lewis Enma & The BCN Fireballs, que rendia tribut a Jerry Lee Lewis. L’èxit del primer projecte el porta a fer l’Enma Fernández & The Bayou Band, juntament amb músics barcelonins per conformar una banda estil Nova Orleans.

Actualment es troben en la creació del vídeo musical que els ha portat al poble. Enmanuel Fernández explica per què han escollit Tiana:

 

Sense trobar-se en procés de fer cap disc, el principal objectiu és, precisament, finalitzar el vídeo que tenen entre mans. Sobre l’escenari es caracteritzen per ser una banda que ofereix un espectacle que difícilment deixa indiferent ningú.

IMG_5970

Per això el muntatge del vídeo pretén reflectir exactament la mateixa impressió. Aquest és l’objectiu d’Enma Fernández i també d’Artem Zhuliev, el saxofonista de la banda:

 

IMG_5965

Després d’oferir un gran nombre d’espectacles tant a França com en territori espanyol, el grup català vol oferir els propers concerts a partir del mes de març.