Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna la Canicross amb força novetats

Torna la Canicros Tiana per segon any consecutiu. Serà el proper diumenge 14 de febrer. La prova mantindrà el mateix recorregut però portarà moltes novetats a tots els nivells. El recorregut  transcorre íntegrament per camins i pistes de Tiana. Té una distància de 9,2km i un desnivell positiu de 308 metres, per tant, un fort desnivell que pot ser clau.

Per poder-hi participar cal inscriure’s prèviament a la web de la prova. Des de l’organització s’han fet canvis respecte a l’any passat, com la inclusió d’una nova categoria. Ho explica el seu organitzador, Ferran Almeida:

 

A més d’aquesta novetat hi haurà més activitats lúdiques obertes a tot el poble, i no només als participants. Tallers i una pista d’Agiliti seran algunes d’elles, com ha explicat el mateix responsable de la prova:

 

La consolidació de la prova es vol aconseguir en aquest segon any, de forma que aquesta serveixi per aposentar la cursa al calendari i poder instaurar-la de manera definitiva als esdeveniments de Canicross.

 

Les inscripcions són obertes fins al divendres 12 de febrer, dos dies abans de la prova. Tot i que de moment no hi ha gaire persones inscrites, els organitzadors esperen que se superin les 60 el dia de la competició.

https://www.youtube.com/watch?v=ge49j5luqIk