Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Sargantana, l’Ametlleta, la Margarideta i El Més Petit de Tots tornen a sortir

Aquest divendres engega el Correllengua a Tiana. Es dedica, enguany, a Lola Anglada. Però tot i que aquestes activitats anuals en favor de la llengua i la cultura catalanes sempre engresquen centenars de persones, a Tiana, aquest cop, el Correllengua es viurà d’una manera especial, més enllà del fet que s’hagi triat la vila per iniciar els actes del 2017.

I és que a partir de les 18h de dissabte dia 1, recorreran el centre de Tiana uns personatges que feia molts i molts anys que no trepitjaven els seus carrers: els capgrossos dels diversos contes que Lola Anglada va il.lustrar.

Fa setmanes que en Miquel Gelabert els enllesteix a Can Boter, el lloc on els va fer els anys 70 la comunitat d’aquest cau d’artistes, que es dedicaven -entre altres activitats teatrals- a la creació de gegants i capgrossos. Lluc Armengol de Can Boter, que durà un d’aquests capgrossos, ens en parla:

 

Però qui són aquests personatges creats a la factoria tianenca?

 

L’espectacle itinerant dels capgrossos de Can Boter sortirà de diversos pints del poble: és una de les particularitats d’aquesta peculiar cercavila:

 

Els actes els organitza la CAL (coordinadora d’associacions per la llengua catalana), divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol, amb la col.laboració dels Ajutaments de Tiana i Montgat.

Cartell_inici_Correllengua2017-003-736x1024