Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els 9 Pins representa aquest cap de setmana “El Nom” a la Sala Albéniz

La Sala Albéniz acollirà aquest cap de setmana la representació de l’obra “El Nom”, de la Societat Recreativa Els 9 Pins. Forma part del cicle 4×4: 4 obres diferentes dirigides i interpretades per diferents directors i actors de la companyia. En Miquel-Àngel Campillo, director d’”El Nom”, explica l’origen de la iniciativa:

 

“El Nom” és la tercera de les quatre obres que formen part del cicle. Totes són comèdies. Fins ara s’han fet “El sopar dels idiotes” i “Un déu salvatge”; i es tancarà el 2 i 3 de desembre amb “Criatures”. En Miquel Àngel ens explica l’argument:

 

El director creu que un dels principals incentius d’aquesta obra de teatre és que tothom es pot sentir identificat amb el que hi passa. L’Esther Sancho, l’actriu que interpreta el paper de l’Isabel, ens explica per què:

 

Tant en Miquel-Àngel com l’Esther van començar a la companyia amb “Els Miserables” i la qualifiquen com una experiencia “impressionant”. Els 9 Pins és, tal com diu en Miquel-Àngel, una companyia de teatre amateur a qui agrada fer les coses ben fetes:

 

“El Nom” tindrà dues funcions: dissabte a les 22h i diumenge a les 18:30h. Les entrades es vendran a la guixeta del teatre 1 hora abans de l’inici de l’obra. Una informació de Marta López.