Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips tianencs afronten les darreres jornades de la temporada

El CCE Tiana a guanyar i a esperar

El CCE Tiana torna a la competició aquest cap de setmana. Els de Juan Carlos Giménez reben la visita del Poblenou de Pineda de Mar. Els tianencs es veuen les cares amb el primer rival amb què l’entrenador es va estrenar a la banqueta del club local. Un record especial per a Juan Carlos Giménez.

 

El tècnic sap que aquest s’ha convertit en un partit vital. Però també té clar que no només depenen d’ells. El Tiana ha de guanyar i esperar que perdin Juventus de Mataró i Premià de Dalt. Si aquests dos ho fessin i el Tiana guanyés, encara tindrien opcions. Cada setmana és més complicat i l’entrenador ho té clar. Per això sap que si acaben baixant ho faran amb el cap ben alt i amb molt bona dinàmica

 

Després d’aquest partit els quedaran poques opcions de permanència, encara que les volen exprimir fins al final.

 

El Vòlei tanca la temporada

Després de guanyar el campionat de Catalunya i d’endur-se el darrer partit contra el Salou, el Vòlei Tiana juga de nou aquesta setmana contra el Premià de Dalt al duel maresmenc de la lliga. Les noies de Xavier Villagrasa tenen un partit que les pot situar  com a invictes aquesta temporada i demostrar el seu potencial. Xavier Villagrasa

 

El tècnic té clar que ara només els queda aquest petit esglaó per assolir l’objectiu. Un esglaó que esperen poder sumar aquest cap de setmana per quedar invictes. No serà fàcil davant del Premià de Dalt, a un duel maraesmenc que pot fer que encara els tinguin moltes més ganes.

 

Amb aquest partit acabarà la temporada del Vòlei Tiana. Una temporada notable amb el campionat de Catalunya, però no excel·lent ja que no han assolit les fases d’ascens.