Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

ERC tanca la campanya defensant el seu “origen sobiranista”

Si busquem una paraula repetida per Ricard Fabra durant aquesta campanya electoral ho tenim ben fàcil: “independència”. El candidat d’ERC a Tiana té molt clar que les municipals del 24-M “són unes primàries”. Insisteix que el seu partit lluita per convertir Catalunya en un estat propi des dels seus inicis i que altres formacions s’han apuntat al procés de forma més recent.

 

El republicà ha defensat que han fet una “campanya austera” davant un moment de crisi econòmica. “Em val més passejar-me pel mercat, com he fet tots aquests anys, parlar i escoltar a la gent que no pas fer un acte multitudinari on hi vas fer un discurs”, ha explicat. L’aposta d’ERC, doncs, hauria estat la “proximitat” explicant les seves propostes. Valora, doncs, “positivament” aquests 15 dies de feina.

 

Aquest divendres 22 de maig s’acaba la campanya electoral de les municipals. Alguns partits han optat per actes de tancament, altres per sopars i ERC per “passejar pel poble”. “Saludarem a la gent i parlarem amb aquells que vulguin, som gent del poble”, ha afegit el cap de llista dels republicans. Ricard Fabra i alguns membres de la seva llista també aprofitaran per enganxar alguns cartells que s’han malmès amb la pluja.