Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La tianenca Anna Azcona guanya el premi a millor actriu en el Premi de Teatre BBVA

L’actriu tianenca Anna Azcona ha estat guardonada amb el premi a la categoria de millor actriu amb el Premi de Teatre del BBVA. L’obra per la qual se la premia és “Cúbit”, de la companyia La Ruta 40, una obra que reflexiona sobre la creació de la memòria col·lectiva a través d’un drama familiar.

Azcona es mostra satisfeta pel guardó però reconeix que la intenció de la companyia era guanyar el premi a millor espectacle, amb el qual la companyia hagués obtingut 20.000 € per fer una gira. Explica que a vegades els premis en teatre no tenen el retorn esperat i no sempre serveixen per fer un gran pas endavant. Tot i així, espera que a partir de la notícia del guardó apareguin noves oportunitats:

 

Anna Azcona ens parla de la dificultat de dedicar-se a la interpretació a Catalunya i ens explica que a vegades, fins i tot, ha tingut l’impuls de deixar-ho.

 

L’actriu tianencda aprofita l’ocasió per expressar les seves ganes de venir a Tiana amb l’espectacle de “Cúbit”. Afirma que la Sala Albéniz seria un lloc excel·lent per acollir-lo i ens explica perquè:

 

El proper projecte teatral a la vista de l’actriu és reposar la versió de Don Juan que va fer al Teatre Nacional de Catalunya, i fer-ho de la mà de Jorge Manrique. Aquesta vegada la faran al Teatre Goya el setembre, on hi seran fins a l’octubre. Després, explica, existeix la possibilitat que tornin amb “Cúbit” a Barcelona de cara a principis d’any però encara no és segur.