Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’escola Lola Anglada ofereix enguany un casal d’estiu “com els de tota la vida”

Fer un casal com els de tota la vida: aquest és l’objectiu del casal d’estiu que l’AMPA de l’escola Lola Anglada ha organitzat pels mesos de juny (a partir del 26), juliol i primera quinzena d’agost d’enguany. La inscripció és oberta i es pot fer a la mateixa escola aquesta setmana, a més de dilluns i dimarts de la setmana vinent.

I és que, tot i que l’oferta d’activitats per als infants a Tiana aquest estiu és nombrosa, tots els casals menys el de l’Escola Municipal de Música i Dansa i el Casino ofereixen només esports. A més, l’estiu passat cap de les dues escoles de Tiana va oferir casal d’estiu.

En Xsepa Iberna, president de l’AMPA de l’escola Lola Anglada, explica el per què de l’aposta per fer un casal amb continguts diferents als casals d’esports:

 

Jugar, doncs, serà l’objectiu essencial d’aquest casal d’estiu. Començarà el 26 de juny i s’allargarà fins divendres 11 d’agost tot i que, com sol ser habitual, els infants podran anar-hi només unes setmanes determinades, triar si dinen al casal o no, i fer un horari més o menys llarg.

Què hi trobaran, al casal? Ho explica, Josep Porras, cap de l’empresa Àmbit Escola, encarregada d’organitzar-lo:

 

A més de tot això, cada dilluns els infants del casal passaran el matí a la platja.

Les dues setmanes d’agost, el casal d’estiu es farà, conjuntament amb infants d’altres centres de la zona, a l’escola Artur Martorell de Badalona.