Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La transparència es qüestiona al debat econòmic

El portaveu de Gent, Joan Pau Hernández, ha criticat una manca de transparència de l’actual govern. Ha estat en el debat sobre la situació econòmica de l’Ajuntament que ha aprofitat per treure aquest tema. Segons ell, l’alcaldessa va afirmar que les dades es trobarien disponibles al web el dia després de la sessió pública i encara no hi són.

 

Hernández considera que s’ha transmès  a la ciutadania un discurs incomplet que afirmava que l’anterior Ajuntament estava en suspensió de pagaments quan no era cert. El representant de CiU, Enric Nolis, s’ha mostrat d’acord amb aquest punt i ha insistit en el fet que s’haurien de fer auditories per auditors independents.

El portaveu del PSC, Héctor González, ha atribuït a un error el fet que no s’hagi penjat la informació al web i ha assegurat que s’encarregarà personalment de revisar-ho. Malgrat que ha reconegut que el públic va ser minso, González ha recordat que ells van ser els primers en realitzar sessions públiques per explicar la situació econòmica, una mostra de la voluntat de transparència de l’actual govern.

 

El representant del govern ha insistit que aquests grups no van fer cap sessió pública durant el seu mandat.

Joan Pau Hernández ha criticat que la sessió s’hagi fet ara i no abans d’aprovar els pressupostos presentats i Nolis ha comentat que la majoria dels assistents no van entendre res.