Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Virreina celebra aquest dissabte una botifarrada per acomiadar l’estiu

Per tal d’acomiadar l’estiu, a finals de setembre l’associació de veïns i veïnes de La Virreina organitza cada any una botifarrada en el local social del barri. Enguany serà aquest dissabte 22, a les 9 del vespre i, segons la Marta Martí, presidenta de l’AVV La Virreina, estarà oberta a tothom. La única condició és avisar amb antelació, trucant al telèfon 610 95 23 40, per tal que els organitzadors puguin preveure la quantitat de menjar que s’haurà de comprar.

La Marta Martí destaca que és una festa molt familiar, on es reuneixen tots els veïns i veïnes. Comptaran amb l’actuació de la Coral de la Virreina, es cantaran havaneres i es repartirà rom cremat i, per acabar la festa, hi haurà una mica de ball.

La botifarrada de finals d’estiu és una tradició que ja té molts anys. La Marta i en Joan Llançà, també membre de l’associació, porten 30 anys vivint al barri i ja es feia quan van arribar. En Joan destaca que La Virreina sempre ha tingut aquest esperit de germanor:

 

I és que l’AVV La Virreina és l’associació de veïns més antiga de Tiana. Amb més de 30 anys d’història, en l’actualitat està molt activa:

 

Això, afegeix la Marta, dóna molta vida al barri:

 

És per això que l’objectiu principal de l’associació és mantenir viu el local social i les seves activitats:

 

Una de les seves demandes és que, per dur a terme algunes d’aquestes activitats, com per exemple el ioga, necessiten una ampliació del local:

 

També els agradaria que es solucionés el tema de la il·luminació en alguns carrers del barri:

 

Pel que fa a la seguretat, també són i han sigut víctimes de robatoris, fins i tot d’ocupacions de cases buides, però agraeixen la instal·lació de les 3 càmeres de seguretat:

 

Les primeres cases de La Virreina es van construir entre 1958 i 1960. Ara, ja són prop de 100: