Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La primera edició de la 395 supera les expectatives dels organitzadors

Durant el dissabte de Festa Major, d’onze del matí a dotze de la nit, el Garden Tiana va acollir la primera fira de la cervesa artesana. La 395, organitzada per l’Associació de Birra Artesana de Tiana, va oferir al llarg del dia cates de cerveses, música en directe, tallers, xerrades i food trucks.

En Xavier Vinaixa i l’Agustí Dauder, dos dels organitzadors de l’esdeveniment, valoren molt positivament aquesta primera edició de la 395. Tot el feedback que han rebut, tant de participants com de visitants, ha sigut molt bo. En Xavier Vinaixa assegura que les sensacions dels organitzadors també són molt bones:

 

També destaca l’acollida de la gent, que ha superat les seves expectatives:

 

Agustí Dauder explica que durant les 14 hores que va durar la fira, es van vendre aproximadament 800 litres de cervesa:

 

En aquesta línia, no només l’acollida ha sigut positiva sinó també l’actitud del públic que es va acostar al Garden Tiana, destaca Dauder:

 

La música en directe també va ser un plus afegit que va funcionar molt bé, explica Vinaixa:

 

El taller d’elaboració de cervesa artesana que va impartir en Jordi De Mier, de La Cervesera del Poblenou, també va superar les seves expectatives, fins al punt que van haver d’augmentar les places disponibles:

 

En general, el resultat de la suma de tots els factors –cervesa, food trucks, música, tallers i xerrades- va crear un ambient que va superar, per molt, les expectatives dels organitzadors:

 

Les sensacions, doncs, són molt bones, però encara s’estan plantejant si fer-lo de nou l’any vinent:

 

La primera edició de la 395 ha comptat amb la participació dels productors de cervesa artesana Ales Agullons, Brewbycode, Cyclic Beer Farm, Kusfollin, La Cervesera del Poblenou, Lo Vilot Farm Brewery, OOB Brewing Co, Tibidabo Brewing i Zula Brewing Collective.