Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Virreina passa un cap de setmana de Festa Major

Ja és tradició que per Sant Jaume el barri de La Virreina es vesteixi de gala per celebrar la Festa Major. Fa anys que l’Associació de Veïns organitza un conjunt d’activitats per tal que tots aquells que viuen al barri i, els qui s’hi vulguin afegir, gaudeixin d’uns dies de festa al carrer.

image2

I és que dissabte al vespre es va fer el ja mític sopar a l’aire lliure acompanyat d’una sessió de ball. L’acte, juntament amb el vermut del diumenge al matí, es consolida com un dels actes estrella, any rere any. En total s’hi van vendre 150 tiquets, uns quants menys que l’any passat. Marta Martí, actual presidenta de l’Associació de Veïns, va explicar a La Local els motius pels quals creu que aquest any hi ha hagut menys assistència.

 

Intentant que l’essència de la Festa Major no es perdi, els qui la organitzen opten per afegir novetats al programa. Marta Martí comentava a La Local que una de les innovacions d’aquest any ha estat el menú, elaborat ‘in situ’ per cuiners professionals.

image4

La Festa Major de La Virreina reuneix generacions de famílies de Montgat i Tiana i destaca per ser molt entranyable i casolana. L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, i gran part de l’equip de govern no van voler perdre’s el sopar que més caracteritza la Festa. Un cop acabat el sopar i, entre cançó i cançó, l’alcaldessa no va dubtar en donar l’enhorabona al veïnat de la Virreina que ha aconseguit mantenir “un barri amb una xarxa social i familiar tant espectacular”.

 

La nit va acabar amb la música de la banda “Camelot”, que actuava per primera vegada a La Virreina i va fer moure l’esquelet a montgatins i tinanencs de totes les edats.