Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El tianenc Xavier Valls treu una de les 10 millors notes de Selectivitat d’enguany

El tianenc Xavier Valls ha estat un dels 10 alumnes millor puntuats a la Selectivitat d’aquest any a Catalunya. Per això, aquest estudiant de l’Escola Mireia ha participat a la tercera edició del “Leading Program”, que reuneix els 20 adolescents de Catalunya que han tret una nota més alta a la Selectivitat.

La convenció l’organitza l’empresa BCNmoments i està patrocinada per La Caixa. Durant la setmana de duració del “Leading Program”, els joves han dormit a un hostal de Barcelona i han realitzat tota mena d’activitats. Una d’elles ha estat la visita a vàries empreses, com ara RBA, SEAT o HP. El tianenc ha pogut veure com funcionen i ha parlat amb els empresaris. Així ho explica:

 

Valls  ha conegut a professionals de diversos camps com ara el directiu d’RBA, Enrique Iglesias, el director general de La Caixa, Jaume Giró, un dels principals investigadors sobre la malaltia de la SIDA, el doctor Bonaventura Clotet o una de les monges més mediàtiques, Sor Lucía Caram. El jove ha qualificat l’experiència de “molt positiva”.

Durant la setmana que ha durat el programa, Xavier Valls també ha realitzat altres activitats, com ara una regata per reforçar el treball en equip o un curs d’oratòria, que l’ajudarà a aprendre a parlar en públic i fer desaparèixer els nervis. També ha gaudit d’un dia a Port Aventura, a La Roca Village i al Cirque du Soleil.

Valls començarà a estudiar Enginyeria en Vehicles Aeroespacials el pròxim setembre a la Universitat Politècnica de Catalunya gràcies al 13, 4 que va treure a la Selectivitat. El jove explica quin és el secret per treure aquesta nota tan alta:

 

Al tianenc li agradaria especialitzar-se en la construcció d’avions. Pel que fa al futur, diu que si té la possibilitat voldria estudiar fora:

 

Xavier Valls ha estat l’únic estudiant del Maresme que ha participat en aquestes jornades d’emprenedoria.