Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’AFA del Tiziana es suma a l’acció de la campanya #JoTambéHiVullAnar per exigir una educació veritablement inclusiva

El 20 d’octubre del 2022, un grup de famílies i AFAs, amb el suport de l’aFFaC (Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya) van impulsar la campanya #JoTambéHiVullAnar com a resposta a la manca de desplegament del Decret d’educació inclusiva. Un any després, han preparat per aquest divendres 20 d’octubre una acció conjunta per reivindicar el dret de tots els infants a gaudir d’una educació sense discriminacions.

Sota el lema “Despleguem les pancartes fins que es desplegui el Decret”, animen a tots els centres educatius de Catalunya a penjar una pancarta a un lloc visible “per demostrar al Departament d’Educació que els nens i nenes amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu no estan soles, que les famílies no estan soles, que el professorat no està sol, que les direccions dels centres no estan soles.”

A Tiana, l’AFA de l’Escola Tiziana ha anunciat que s’unirà a l’acció per exigir una educació veritablement inclusiva que no deixi a ningú enrere. El desplegament de la pancarta tindrà lloc durant l’hora de sortida de l’escola per la porta de Ciutadella, i si plou al gimnàs. Des de l’AFA animen a portar dibuixos del gira-sol (símbol de la campanya) per penjar-los al voltant de la pancarta i vestir una peça de roba de color taronja.