Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Agrupació Artística del Casal estrena aquest divendres “El món per un forat”

L’Agrupació Artística del Casal estrena aquest divendres a la Sala Albéniz l’obra de teatre “El món per un forat”, adaptació de la peça teatral d’Eve Ensler “Els monòlegs de la vagina”. En total, són 11 monòlegs que recullen històries reals de diferents dones, dels 15 als 70 anys, que parlen obertament sobre la seva sexualitat. El director de l’obra, l’Àngel Vila, explica que l’autora de l’obra original va ser una dona molt activa amb els drets de la dona, sobretot amb els drets sexuals:

 

L’Àngel destaca com, a conseqüència de l’activisme de la seva autora, “El món per un forat” és, sobretot, una defensa dels drets de la dona, especialment els sexuals:

 

Una de les actrius de l’obra, la Natàlia Barrientos, afegeix que és una representació molt necessària de fer, ja que diu en veu alta coses que les dones pensen i no s’atreveixen a dir:

 

En un principi, l’obra que havien de representar era “Vuit dones”, però per problemes de dues de les actrius es va haver de suspendre i buscar una nova peça teatral. Com que no tenien gaire temps per preparar una obra de nou i des del principi, va ser la Natàlia qui va proposar fer aquesta adaptació i qui va demanar a l’Àngel que les dirigís. Volia aprofitar les actrius que s’havien ajuntat per fer “Vuit dones” i creia que, en ser monòlegs, el format d’aquesta obra la feia molt més senzilla de preparar:

 

El resultat final es podrà veure aquest divendres 2 de març a les 10 de la nit, el dissabte 3 de març a la mateixa hora i el diumenge 4 de març a dos quarts de set de la tarda. Les entrades es vendran a la guixeta de la Sala Albéniz una hora abans de començar la representació, a un preu de 5 euros.