Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ainhoa Tartera guanya la tercera edició del concurs de cartells de la Festa dels Racons

L’Ainhoa Tartera, alumna de 2n d’ESO de l’Institut de Tiana, és la guanyadora del concurs de cartells de la Festa dels Racons. La seva obra s’ha convertit en la imatge de la desena edició d’aquest esdeveniment cultural, que enguany tindrà lloc el dia 11 de maig. Tal com ella mateixa ens explica, l’any passat ja va aconseguir una menció en aquest mateix concurs, i ara ha aconseguit guanyar-lo.

El cartell mostra elements patrimonials i icònics de la vila de Tiana, com l’església, la Sala Albéniz o la biblioteca; i també reflecteix el caràcter festiu de les diferents disciplines artístiques que conformen la Festa dels Racons.

L’Ainhoa explica que dibuixar és un dels seus hobbies preferits, és per això que aquest premi li ha donat una motivació extra per continuar dibuixant i millorant la seva tècnica. “M’ha donat moltes ganes de fer classes de dibuix i millorar molt més”, assegura.

A banda de ser la imatge de la Festa dels Racons d’enguany, també s’ha emportat un val per import de 100 euros a bescanviar a diferents botigues del poble, gràcies a la col·laboració de l’ACIST. Escolta l’entrevista sencera: