Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa dels Racons compleix una dècada de vida portant les arts escèniques al carrer

La desena edició de la Festa dels Racons tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de maig. D’aquests deu anys, la Mar Estartús, la Gemma Abellan i la Mar Casas en porten quatre com a organitzadores. Parlem amb elles per conèixer tot el que es pot saber d’un esdeveniment que estarà ple de sorpreses.

Després de dues edicions planificant rutes on la part rural, la natura i l’entorn de Tiana eren les protagonistes, enguany “hem tornat una altra vegada al poble”, explica la Gemma. L’únic detall que es pot conèixer del recorregut, com sempre, és l’inici: la cruïlla entre l’Avinguda Joan Garí i l’Avinguda Lluís Companys. Hi haurà quatre passis cada mitja hora: a dos quarts de cinc, a les cinc, a dos quarts de sis i a les sis.

La Mar i la Gemma detallen que en aquesta desena edició tindrà una importància especial la reivindicació del patrimoni del poble. A més, tot i que no poden avançar de quina manera, també faran “una picada d’ullet al Juanitu” coincidint amb la celebració de l’any Joan Armengol i Moliner. El final de festa es farà al parc del Dr. Mascaró, que comptarà amb sopar, música, entrega de premis del concurs de cartells i un acte sorpresa.

Les tres acaben agraint el suport de l’Ajuntament de Tiana, els patrocinadors, les entitats i els voluntaris i voluntàries que ajuden a tirar endavant la Festa dels Racons.