Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Miquel Santiago, PSC Tiana: “Si Salvador Illa és president, ens comprometem a que la redacció i projecte del CAP serà una realitat”

Els socialistes de Tiana han organitzat aquest dissabte 4 de maig a Can Riera un acte de campanya que ha comptat amb la presència de Raúl Moreno, número 11 de la llista per Barcelona a les eleccions del 12M i diputat del PSC al Parlament. També han intervingut Fernando Carrera, regidor del PSC a Badalona, i Andrea Zapata, número 24 de la llista per Barcelona.

El portaveu del PSC de Tiana, Miquel Santiago, ha aprofitat aquest espai per fer un anunci: si Salvador Illa és president, es comprometen a aconseguir que el projecte del CAP a Tiana sigui una realitat.

 

El primer secretari del partit, Ferran Vallespinós, ha destacat quin ha de ser el paper dels socialistes a Tiana per aquestes eleccions: convèncer a la gent que vota a Junts per Tiana a les municipals que votin els socialistes a les autonòmiques. “A Tiana tenim 2000 orfes de vot”.

 

La llista per Barcelona també inclou a dos tianencs: Joan Pere (Peter) Ramia, número 65 i Mercè Serrano, setena suplent.