Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament aprecia i intenta promoure l’apertura de nous negocis

Malgrat que la situació de crisi econòmica encara persisteix, alguns tianencs han reunit el valor suficient aquests últims mesos per donar el tret de sortida a nous comerços. Una merceria, un basar xinès, un espai de plats precuinats o un centre de podologia són els nous serveis que s’ofereixen ara als habitants de Tiana. Un desenvolupament del teixit comercial del municipi que el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Gost, valora de manera altament positiva.

Gost assegura que des de l’Ajuntament s’està fent tot el possible per tal de potenciar l’aparició de nous comerços al poble. A través, per exemple, de mesures d’estalvi de taxes a les botigues que acaben d’obrir al municipi o del procés de pacificació del centre, que permetrà que es converteixi una nova zona comercial potent.


 

Tot i així, el regidor de promoció econòmica és moderadament optimista i afirma que aquestes petites mostres de millora encara no permeten afirmar que la situació econòmica global de la societat està millorant.

 

De moment, són els veïns de Tiana els que es beneficiaran de la situació, gràcies a l’accés als nous serveis que ofereixen aquests comerços.