Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament assegura a “Tiana del s.XXI” que continuarà endavant amb l’enderroc

La reunió d’ahir entre la plataforma “Tiana del s.XXI”, l’alcaldessa i els grups municipals es va acabar sense cap canvi. L’Ajuntament assegura que continuarà endavant amb l’enderroc de Can Guardiola per fer desaparèixer el doble revolt. Un tema que l’alcaldessa, Ester Pujol, considera innegociable ara que estan fetes totes les adjudicacions.

 

Una teoria que rebutgen els membres de la plataforma ciutadana. Segons una de les seves portaveus, Ruth Rodrigo, no és massa tard per “aturar-se a plantejar altres alternatives” amb la resta de veïns.

 

En canvi, l’alcaldessa considera que els ciutadans ja han tingut l’oportunitat de qüestionar el projecte perquè aquest porta dissenyat des del 2010 i perquè s’ha parlat sobre ell en algunes sessions públiques del Retrobem-nos, com la del passat mes de febrer. Tot i així, Rodrigo assegura que des de Tiana del s.XXI no s’han sentit informats perquè des de la proposta de Gent no havien escoltat res més sobre el tema.

 

És per aquest motiu que des de la plataforma demanen que es faci una sessió pública per explicar en detall la idea i que els ciutadans puguin oferir les seves propostes. L’alcaldessa assegura que la sessió l’hauria d’haver organitzat l’anterior govern, que va ser qui va crear el projecte, però des de Tiana del s. XXI asseguren que si ells no ho van fer algú l’hauria de convocar ara.

Malgrat tot, des de l’Ajuntament, ja no es veu l’enderroc com un tema a debat després que s’aprovés al ple municipal. Però conviden a tots els ciutadans a fer propostes sobre com acabar de definir el projecte una vegada s’hagi enderrocat Can Guardiola.

 

A més, l’alcaldessa demana que no es confongui als ciutadans amb “informació esbiaixada” per tal de fomentar l’oposició a l’enderroc.

 

Sembla ser doncs que l’enderroc continuarà endavant durant els següents mesos. Tot i així, l’Ajuntament de Tiana assegura que vol comptar amb els suggeriments dels veïns per adaptar als vianants la zona lliure que quedarà al voltant de la nova carretera.