Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament de Tiana, present a l’acte de suport a Mas davant del TSJC

L’Ajuntament de Tiana ha estat present, aquest dijous, a la concentració de suport a Artur Mas que s’ha fet a Barcelona. En representació del consistori hi ha estat Ricard Fabra (ERC), tinent d’alcalde i president de l’Àrea de Suport a la Transició Nacional de l’Ajuntament tianenc, segons han confirmat fonts d’Esquerra.

Fabra ha estat un dels present al passeig Lluís Companys, on es troba el TSJC, juntament amb 400 alcaldes de municipis de Catalunya que també han volgut donar suport, públic i explícit, al president en funcions de la Generalitat.

Al recorregut pel Passeig barceloní, els alcaldes han acompanyat el president en funcions amb les vares alçades, mentre que els ciutadans presents -unes 3.000 persones, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona- han cridat consignes a favor de la independència. També han exhibit lemes com ‘Les urnes no s’imputen, el 9-N Som tots” , “Units pel 9-N. Votar=Democràcia”, “Tots som imputats” i cridat consignes com “Mas president, Catalunya independent”, “Fora la justícia espanyola” i “La nostra sentència, independència”.

Com és sabut, Mas ha declarat avui davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El president en funcions i dues integrants del seu anterior Govern, Joana Ortega i Irene Rigau, han estat imputats  i citats a declarar el 13 i el 15 d’octubre per haver convocat el procés participatiu del 9-N.

A la seva compareixença després de declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Mas s’ha declarat “màxim responsable” d’haver ideat i planificat el 9-N. Ha insistit, però, que la consulta la van executar els voluntaris. Sobre el suport que ha rebut, el president en funcions ha donat les gràcies i ha considerat que “és bo que el país reaccioni, i que faci notar que està unit”. “Desitjo que aquesta màxima no s’espatlli en aquests propers temps”, ha afegit.