Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t; aquest cap de setmana no pararàs quiet!

1-filled-xl

Un dia entre flors

Atenció a tots els apassionats de les flors i les plantes! Aquest divendres la Llar de Persones Grans organitza una sortida al Mercat de Flors i Plantes Ornamentals de Vilassar de Mar. Se us presenta la oportunitat perfecta per fer-vos amb les flors més boniques o, si ho necessiteu, resoldre dubtes sobre horticultura. La sortida començarà a l’aparcament de la Petanca del poble a les 9h del matí. Si en voleu més informació, apropeu-vos a la Llar de Persones Grans. Ah! I no oblideu que, per anar-hi, cal inscripció prèvia!

flor

 

Lloc: Aparcament de la Petanca

Dia: divendres

Hora: 9h

 

2-filled-xl

Lectura en família

Pels qui prefereixen passar un dissabte submergits entre les lletres, aquesta setmana la Biblioteca Can Baratau proposa el “Laboratori de lectura”. Es tracta d’una activitat que pretén potenciar la lectura de contes en família. Així que pares, mares i fills prepareu-vos per viure aventures junts. Aquest dissabte a les 11.30h, coneixerem els “Éssers de la molsa”, una història a càrrec de Marta Roig. Afanyeu-vos-hi, perquè també cal inscripció prèvia!

family

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 11.30h

 

3-filled-xl

L’Observatori de Tiana t’espera

El Grup d’Astronomia del poble et proposa una aprendre molt més sobre la ciència que estudia l’Univers. Ho podràs fer aquest dissabte  a les 20h del vespre en una conferència que farà la matemàtica Palmira Garcia. Així que si tens interès per les estrelles, les astres i planetes no dubtis en anar-hi. És una activitat gratuïta però amb aforament limitat.

univers

 

Lloc: Observatori de Tiana, zona poliesportiva

Dia: dissabte

Hora: 20h

 

4-filled-xl

Pepe Rubianes reviu a la Sala Albéniz

“Los grandes personajes han sido gentes que se han reído de todo. Solo el estúpido se toma en serio esta cosa que llamamos vida.” Aquesta i moltes d’altres frases són les que ompliran de somriures i de riallades la Sala Albéniz. Ja està tot llest pel Tribut a Pepe Rubianes, el ja desaparescut i estimat humorista “gaialcocatalán”. Ell sens dubte serà el protagonista de l’espectacle que es farà el dissabte a les 20h. Us deixem el fragment d’un dels millors espectacles de Rubianes perquè aneu fent boca:

 

Lloc: Sala Albéniz, Avda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte

Hora: 20h

 

5-filled-xl

Pedala contra el canvi climàtic

I pel diumenge, què millor que una mica d’esport? I si aquest esport és símbol de lluita, millor que millor. Us parlem de la pedalada que es farà diumenge a les 11h al Parc de l’Antic Camp de Futbol. L’activitat, pensada per a famílies senceres, està dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d’aquest 2015. Per tant, no t’ho pensis i sigues partícep de la lluita contra el canvi climàtic. Cada pedalada dóna més força a la causa!

Si en vols consultar l’itinarari pots fer-ho al web municipal.

pedala

 

Lloc: Parc de l’Antic Camp de Futbol

Dia: diumenge

Hora: 11h