Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament destinarà 1.380.000 euros a reduir el deute

L’Ajuntament destinarà 1.380.000 euros a la reducció del deute que té amb bancs i caixes. Un endeutament de 6.700.000 euros. Aquests diners que es faran servir per amortitzar el deute són els que s’haurien estalviat durant l’any 2013. En termes econòmics és el resultat del que es coneix com a romanent.

DSC06438

Aquesta modificació del crèdit s’ha aprovat durant el ple del mes de maig, només amb el vot en contra de Gent Pel Progrés de Tiana. Ho ha explicat el regidor d’hisenda José Navarro.

DSC06432

 

Gent Pel Progrés de Tiana ha criticat al govern que l’any 2012 haguéssin augmentat el deute de l’Ajuntament. Això va ser conseqüència del préstec que es va demanar per fer front al pagament dels proveïdors: de més d’un milió i mig d’euros. Ho ha dit el portaveu d’aquest grup, Joan Pau Hernández.

DSC06393

 

Qui ha defensat aquesta decisió del govern ha estat el regidor d’Esquerra, Jordi Gost.

DSC06395

 

El Partit Popular i Convergència i Unió s’han posicionat a favor d’aquesta modificació. Enric Nolis creu que és positiu tot el que faci reduir el deute de l’Ajuntament.

 

Àngels Ros serà la nova interventora de l’Ajuntament

La figura de l’interventor de l’Ajuntament de Tiana ha tornat a generar debat entre els polítics del consistori. Al principi d’aquest ple, s’ha anunciat el nomenament accidental de la senyora Àngels Ros per ocupar el lloc d’intervenció.

Àngels Ros: interventora Ajuntament Tiana
Àngels Ros: interventora Ajuntament Tiana

L’oposició ha criticat que el govern hagi prescindit, des del principi del mandat, de l’interventor que hi havia els anys anteriors. Ho ha dit el portaveu de Gent, Joan Pau Hernández.

 

Convergència i Unió també ha intervingut en aquest punt, ha estat Enric Nolis.

 

El govern ha defensat que ja va informar, en el seu moment, dels canvis de personal del departament econòmic. El regidor d’hisenda, José Navarro, ha recordat els motius d’aquestes decisions.

 

Àngels Ros és ara la interventora de l’Ajuntament de Tiana. Així doncs, a partir d’ara passarà a ocupar, també, la taula durant els plens municipals. La d’aquest dimarts 6 de maig ha estat la seva primera sessió en aquest lloc. La tresorera serà Anna París.