Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Hi havia una vegada… les àvies

La nova activitat de la biblioteca Can Baratau, juntament amb la Llar de Persones Grans, es diu “Àvies de conte”. Tots els dijous de maig a les 17:30 diferents àvies del poble es transformaran en contacontes per un dia. La primera serà la Maria Farrés, que explicarà aquest dissabte Els tres porquets i Les set cabretes i el llop. Contes tradicionals que s’han escollit perquè, segons una de les directores de la biblioteca, Marta Quer, “les àvies els expliquen d’una manera molt pròpia que no és comparable a com s’explica ara la mateixa història”.

Entrevista a Ràdio Tiana amb Maria Farrés i Marta Quer.
Entrevista a Ràdio Tiana amb Maria Farrés i Marta Quer.

Aquest projecte pretén fomentar el contacte entre nens i avis.  Per aquest motiu, tot i que les tres primeres sessions es celebraran a Can Baratau, la última es farà a la Llar de Persones Grans. Una cloenda que estarà a càrrec de la Carme Cussó i en la qual també es farà una xocolatada.

Les altres àvies, que portaran històries com El lleó i el ratolí La rateta que escombrava l’escaleta, seran la Concepció Carreras (15 de maig) i la Marisol Vázquez (22 de maig).  Des de la biblioteca, a més, no es tanca la porta a què hi hagi altres sessions més endavant o a què es fomenti la relació nens-avis a través d’altres activitats noves en col·laboració amb la Llar de Persones Grans.