Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament obre la convocatòria pels ajuts de material escolar i menjador pel curs 2020-2021

L’Ajuntament de Tiana ha obert aquest dimarts 15 de setembre la convocatòria per sol·licitar els ajuts de material escolar i menjador pel curs 2020-2021. La documentació s’haurà d’entregar abans del dia 29 o bé presencialment, sol·licitant cita prèvia al 93 395 50 11, o telemàticament, enviant-la a través del correu electrònic tiana@tiana.cat.

Pel que fa als ajuts individuals de material escolar, llibres de text i sortides, van destinats a les etapes de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària, és a dir, per a nois i noies de 3 a 16 anys. Per altra banda, els ajuts de menjador estan pensats per a nens i nenes de segon cicle d’educació infantil i primària.

En ambdós casos, el límit pressupostari que s’ha assignat es podria augmentar, sempre que es disposi dels diners suficients, a causa de la crisi econòmica generada per la Covid-19. Una decisió que també es va prendre amb els ajuts que es van convocar el passat 8 de setembre, destinats a activitats extraescolars i per l’Escola Bressol Municipal.