Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament obre termini per sol·licitar ajuts puntuals pel Servei de Transport Adaptat

L’Ajuntament de Tiana ha obert el termini per sol·licitar ajuts puntuals pel Servei de Transport Adaptat durant l’any 2021. Des de Serveis Socials s’ha plantejat aquesta oferta per donar suport econòmic a les persones amb discapacitat i/o dependència, que no poden fer ús del transport ordinari i que presenten dificultats de mobilitat reduïda i/o necessitat d’acompanyament.

Tal com s’informa en les bases de l’ajut, que es poden consultar a la pàgina web del consistori, el Servei de Transport Adaptat facilita el trasllat als serveis socials d’atenció especialitzada de caràcter diürn. Entre els serveis de centre de dia que s’inclouen dins d’aquest ajut es troben els destinats a la gent gran, a les persones amb discapacitat o centres de teràpia ocupacional i d’inserció.

Les persones que compleixin els requisits establerts a les bases de la convocatòria, com ser major de 18 anys i tenir reconegudes tant la condició de persona amb discapacitat com la plaça en un servei social especialitzat de la xarxa pública, hauran de registrar, com a molt fins al 30 de juny, la sol·licitud de l’ajut a través de la seu electrònica o demanant cita prèvia a l’Ajuntament.