Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament oneja les banderes a mig pal en record al professor assassinat a Barcelona

Qui s’apropi durant aquest dimarts a la Plaça de la Vila podrà veure que les banderes oficials de l’Ajuntament de Tiana onegen a mig pal.  Un canvi que s’ha fet després que la Generalitat hagi decretat un dia de dol oficial per l’agressió mortal que es va produir a l’Institut d’Educació Secundària Joan Fuster de Barcelona durant el matí d’aquest dilluns.

Poc després de començar les classes, un noi de 13 anys va acabar amb la vida d’un dels seus professors armat amb una ballesta i va ferir quatre persones més, dues alumnes i dues professores. La consellera de Salut, Irene Rigau, ha apuntat a un “brot psicòtic” com a possible causa de l’agressió i el responsable està ja ingressat a la unitat de psiquiatria de Sant Joan de Déu. Els ferits es recuperen de moment de manera favorable a l’Hospital de Sant Pau.

A part de baixar les banderes, al voltant de les 12 del migdia, una quinzena de persones s’han reunit davant de l’Ajuntament per retre homenatge al professor amb un minut de silenci.

Durant aquest dimarts, degut a la jornada de dol, queden suspesos els actes públics del president de la Generalitat, Artur Mas, i dels seus consellers.