Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament organitza el primer torneig de futbol 7 nocturn per a joves

L’Ajuntament de Tiana ha organitzat de cara al 14 de juliol el primer torneig de futbol 7 nocturn destinat a joves de 12 a 22 anys. L’esdeveniment es farà al camp de futbol municipal i comptarà amb 4 categories, dues masculines i dues femenines, formades per un màxim de 4 equips i 10 de jugadors per cada equip. Això vol dir que el total de jugadors del torneig serà, com a màxim, de 160 participants. Les categories es dividiran segons l’edat dels jugadors: masculina dels 12 als 15 anys, femenina dels 12 als 15 anys, masculina dels 16 als 22 anys i femenina dels 16 als 22.

El torneig, que començarà a les set de la tarda amb la presentació dels equips i s’allargarà fins a les dues de la matinada, comptarà amb 3 fases. La primera serà la més llarga, anirà de dos quarts de vuit del vespre a dos quarts de dotze de la nit i els equips de cada categoria s’enfrontaran entre ells, jugant un total de 3 partits cada un. Després, es jugaran les semifinals que determinaran els dos equips que passaran a la final. La durada dels partits serà de 20 minuts per partit, amb dues parts de 10 minuts cada una. Es jugaran dos partits a la vegada, en un camp es jugaran els partits de categories masculines i a l’altre camp els partits de les categories femenines.

Les inscripcions s’obriran del dilluns 3 de juliol fins al 10 de juliol. La fitxa d’inscripció s’haurà d’enviar al correu escoltajove@tiana.cat detallant el nom de cada jugador, el nom de l’equip, el número de telèfon del capità, el color de l’equipació i, en cas de ser menors d’edat, adjuntant l’autorització dels pares o tutors.

El torneig, que busca promoure activitats esportives per joves al municipi amb un format no competitiu i apte per a tots els nivells, forma part del programa Escolta Jove, impulsat per la Diputació de Barcelona, que dona suport als serveis locals de joventut com el de Tiana per generar vincles amb les persones joves mitjançant accions sostingudes en el temps que permetin teixir les confiances necessàries per abordar les vulnerabilitats vivencials específiques d’aquest col·lectiu. És per això que el torneig, més enllà de ser un esdeveniment esportiu, també vol fomentar el joc net, hàbits saludables i el joc en equip.