Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament publica dos plans d’ocupació d’auxiliar de jardineria i de peó bàsic de brigada

L’Ajuntament de Tiana ha comunicat aquest dimarts la posada en marxa de dos plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona per cobrir una plaça d’auxiliar de jardineria i una de peó bàsic de brigada.

Els candidats han de complir una sèrie de requisits per poder accedir a aquesta oferta laboral. En primer lloc, ha de ser una persona desocupada, preferentment de llarga durada o en risc d’exclusió social i ha d’estar inscrita com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

En segon lloc, ha de ser de Tiana o ha de conèixer amb profunditat el municipi i els seus espais i ha de disposar de carnet de conduir. A més, preferentment, ha de tenir experiència laboral en tasques similars.

Per exemple, l’auxiliar de jardineria ha de tenir formació o experiència en l’àmbit de la jardineria o manteniment de zones verdes i espais urbans; i el peó bàsic de brigada en l’àmbit de l’ofici de paleta en edificis d’obra pública i via pública.

Les persones interessades en aquesta oferta, que estarà activa fins al 23 de juny, han de trucar al número de telèfon del SOC, el 900 800 046.